U bent hier

Competities

 
Kwartaalcompetitie
Wekelijks wordt er voor de kwartaalcompetitie gespeeld. De aangegeven speelmomenten vindt je op de vorige pagina. Het klassement wordt bepaald door een gemiddelde score van alle kaarten die zijn ingeleverd gedurende een kwartaal. Iedere week kun je als lid maximaal één keer een scorekaart inleveren voor de competitie. Er moeten minimaal 10 kaarten worden ingeleverd in een kwartaal om mee te dingen naar het kwartaalkampioenschap.
 
De stand van het lopende kwartaal vind je in de E-Golf4u app, hiervoor krijg je inloggegevens als je lid bent. De standen van de clubcompetitie worden wekelijks bijgewerkt. Vanaf heden worden in de actuele stand alleen de mensen die ook daadwerkelijk hebben gespeeld meegenomen.
 
Texas scramble competitie
Deze competitie wordt in tweetallen tegen elkaar gespeeld. Het is de bedoeling dat je zelf, samen met je teamgenoot, afspraken met je tegenstanders maakt. Wanneer je de wedstrijden speelt is geheel aan jezelf. De competitie start op 1 april, probeer alle wedstrijden dus voor 1 september te hebben gespeeld. Scorekaarten kunnen na de wedstrijd in de lade 'texas scramble' worden neergelegd. De scores worden periodiek bijgewerkt. Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de activiteitencommissie.

Groepsuitje organiseren? Kijk bij horeca!

Online reserveren? Ga naar starttijd boeken!

Beginnen met golfen? Doe mee met onze beginnerscursus!

Country Golf Ees

Groepsuitje boeken?

Neem contact met ons op!

Contact

   Oosterweg 1, 9536 PR EES, Drenthe

   0599-236328  /  06-21656562

   infoatcountrygolfees [dot] nl

   Boek een starttijd