U bent hier

Vereniging

Golf vereniging in Drenthe

Houd je van gezelligheid, buiten zijn in de natuur en ben je graag onder de mensen? Dan is onze golfvereniging echt iets voor jou! Vereniging Country Golf Ees biedt verschillende competities, een uitgebreid aanbod van golf activiteiten en uitwisselingen met andere golf banen. De vereniging kent een vast aantal momenten per week waarop samen wordt gespeeld: dinsdag, vrijdag en zondag (zomers ook maandagavond). Door de gemoedelijke sfeer en laagdrempelige inloop is onze vereniging erg toegankelijk voor iedereen.

De vereniging van Country Golf Ees speelt op de shortgolf baan in Ees, met +- 250 leden uit zowel Ees, Borger als de rest van Drenthe en een deel van Groningen biedt de vereniging een gezellige en nauw betrokken club mensen die regelmatig samen shortgolf speelt. 

Vereniging Country Golf Ees is een digitale vereniging. Om het voor leden gemakkelijker te maken om in te schrijven voor wedstrijden, scores in te voeren en in contact te komen met andere leden maakt Vereniging Country Golf Ees sinds 2017 gebruik van de software van E-Golf4u. De werkbeschrijving van de installatie en het gebruik van de webapp vind je hier.
 
Vereniging Country Golf Ees is lid van de Nerlandse Golf Federatie (NGF). Ben je lid van onze vereniging dan ben je ook lid van de NGF. De lidmaatschapskosten bedragen €52,50 per kalenderjaar. Leden die in het bezit zijn van HCP 54 (voorheen GVB) kunnen hun handicapregistratie via Country Golf Ees en via de E-Golf4u app bijhouden. Leden die niet in het bezit zijn van HCP 54 kunnen dit via Country Golf Ees halen, kijk bij golflessen.
 
 
Klik op onderstaande link om naar de leden-pagina van de vereniging Country Golf Ees te gaan en de tussenstanden van alle verschillende competities te bekijken. 
 

Wil je meer informatie, neem gerust contact op: verenigingatcountrygolfees [dot] nl (), of telefonisch via 0599-236328.

Groepsuitje organiseren? Kijk bij horeca!

Online reserveren? Ga naar starttijd boeken!

Beginnen met golfen? Doe mee met onze beginnerscursus!

Country Golf Ees

Groepsuitje boeken?

Neem contact met ons op!

Contact

   Oosterweg 1, 9536 PR EES, Drenthe

   0599-236328  /  06-21656562

   infoatcountrygolfees [dot] nl

   Boek een starttijd

Winterweer

De baan is in november tot met februari op maandag gesloten.
Bij vorst is de baan ook gesloten, hierover informeren wij u via onze website.
Zie de Open/Gesloten melding op de homepagina linksboven.