U bent hier

Competities

Kwartaalcompetitie
Wekelijks wordt er voor de kwartaalcompetitie gespeeld. De aangegeven speelmomenten vindt je op de vorige pagina. Het klassement wordt bepaald door een gemiddelde score van alle kaarten die zijn ingeleverd gedurende een kwartaal. Iedere week kun je als lid maximaal één keer een scorekaart inleveren voor de competitie. Er moeten minimaal 10 kaarten worden ingeleverd in een kwartaal om mee te dingen naar het kwartaalkampioenschap.
 
De stand van het lopende kwartaal vind je in de E-Golf4u app, hiervoor krijg je inloggegevens als je lid bent. De standen van de clubcompetitie worden wekelijks bijgewerkt. Vanaf heden worden in de actuele stand alleen de mensen die ook daadwerkelijk hebben gespeeld meegenomen.
 
Lange baan competitie
In de zomerperiode wordt de baan ingedeeld in een negen holes langere baan (lengtes van 70 tot 230 meter). Een heerlijke uitdaging en goede manier om het lange werk ook een beetje bij te houden. ​Iedereen met golfervaring is van harte welkom
Om voor het kampioenschap mee te dingen moeten minimaal 5 kaarten worden gelopen. Geef je van te voren wel even op, we moeten op voldoende deelname kunnen rekenen alvorens we de baan "omzetten". We spelen op iedere eerste maandagavond van de maand in de zomertijd-maanden.
 
Speeldata en tijden:
  • Iedere eerste maandag van de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september.
  • Aanvang: 19.00 uur
 
Texas scramble competitie
Deze competitie wordt in tweetallen tegen elkaar gespeeld. Het is de bedoeling dat je zelf, samen met je teamgenoot, afspraken met je tegenstanders maakt. Wanneer je de wedstrijden speelt is geheel aan jezelf. De competitie start op 1 april, probeer alle wedstrijden dus voor 1 september te hebben gespeeld. Scorekaarten kunnen na de wedstrijd in de lade 'texas scramble' worden neergelegd. De scores worden periodiek bijgewerkt. Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de activiteitencommissie.
Geef je als tweetal op voor de competitie van 2020!
 
Texas Scramble Kampioen 2019 geworden: Geert en Geesje Sloots

Golfen in coronatijd? Geen enkel probleem, reserveer online.

Online reserveren? Ga naar contact!

Beginnen met golfen? Doe mee met onze beginnersgroep!

Country Golf Ees

Groepsuitje boeken?

Neem contact met ons op!

Contact

   Oosterweg 1, 9536 PR EES, Drenthe

   0599-236328  /  06-21656562

   infoatcountrygolfees [dot] nl

   Boek een starttijd

Ees masters 2020

Ook dit jaar organiseren we weer de Ees Masters 2020, op 8 en 9 augustus.
Met inachtneming van de maatregelen waar we ons dit jaar aan dienen te houden gaat ook dit jaar ons gezellige par-3 toernooi ‘gewoon’ door.
Golf is de ‘anderhalve meter sport’ bij uitstek!
 
Het programma is als volgt:
 
Zaterdag 8 augustus
9.30 uur               -              Inloop met koffie