U bent hier

NGF

Aansluiting NGF
Sinds 2014 is de vereniging van Country Golf Ees lid van de Nederlandse Golf Federatie. Het is mogelijk om bij Country Golf Ees uw HCP 54 te halen en bij de vereniging om je handicap actueel te houden. Er starten regelmatig curussen voor de HCP 54 cursus, je bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om een verkort traject te kiezen, dit is afhankelijk van het niveau aan het begin van de cursus. Kijk bij golflessen voor meer informatie!

Belangstelling? Neem contact met ons op via infoatcountrygolfees [dot] nl of 06-21656562 / 0599-236328.

NGF Handicaps
De handicapregistratie van leden van de vereniging Country Golf Ees gaan sinds 2017 via de E-Golf4U app. Ieder lid krijgt hiervoor inloggegevens zodat vervolgens de handicap kan worden ingezien, of kan worden aangepast door Q-kaarten in te voeren. Jaarlijks ontvangen leden van de vereniging het felbegeerde HCP 54 pasje, dit pasje geeft toegang tot golfbanen waar HCP 54 vereist is om te mogen spelen.

 

 

Café de Buurman

Wist u dat iedereen bij Country Golf Ees kan golfen? Kijk bij 'golfen'.

Wilt u een groepsuitje boeken voor uw familie, bedrijf of vereniging? Kijk bij 'groepen'.

Wilt u een dagje golfen maar kunt u er niets van? Wij bieden uitgebreide instructies!

Country Golf Ees

Groepsuitje boeken?

Neem contact met ons op!

Contact

   Oosterweg 1, 9536 PR EES, Drenthe

   0599-236328

   infoatcountrygolfees [dot] nl

Beginnerscursus

Word registratielid en neem deel aan de beginnerscursus!

Heb je een registratielidmaatschap bij de vereniging Country Golf Ees en wil je weer beginnen met golfen? Neem deel aan de beginnerscursus in maart! Ben je digitaal lid via een golfvereniging zonder baan? Wordt registratielid en golf 1 maand gratis.